3x Vergaderen met uitzicht

Vergaderlocaties zijn niet meer wat ze zijn geweest. Inspiratie, sfeer en unieke kenmerken worden steeds belangrijker. Maakt dit de meeting daadwerkelijk effectiever? Wie zal het zeggen.. Wél zorgt een indrukwekkend decor voor een onvergetelijke ervaring die een team dichter bij elkaar kan brengen. Onder het motto “uitzicht geeft inzicht” zetten wij 3 vergaderlocaties op een rij.

De infrastructuur van Utrecht

3 x vergaderen met uitzicht - The Innsider - Inntel Hotels“Ontmoeten op grote hoogte” staat centraal bij Inntel Hotels Utrecht Centre. Met Utrecht Centraal om te hoek, biedt de 11e etage een adembenemend uitzicht over de infrastructuur van de stad. Met uitzicht over de moderne architectuur rondom het station en uitzicht op het historische centrum van Utrecht.

Inntel Hotels Utrecht Centre biedt ruim 300 m2 aan flexibele ruimtes welke ideaal zijn voor vergaderingen, workshops, brainstormsessies en meerdaagse events. Raak geïnspireerd door het lijnenspel van de sporen, moderne architectuur en welbekende kanalen.

MEER INFO

 

Zicht op de Erasmusbrug

3 x vergaderen met uitzicht - The Innsider - Inntel Hotels RotterdamMet haar ligging aan hét icoon van Rotterdam; de Erasmusbrug, biedt Inntel Hotels Rotterdam Centre het ultieme uitzicht over de skyline van de stad. De meeting rooms van deze locatie bieden zicht over de welbekende highlights van Rotterdam. Zo kijkt u uit over de Euromast, de Leuvehaven en uiteraard de Nieuwe Maas. Een onuitwisbare indruk tijdens uw vergadering is zeker gegarandeerd.

Met 9 vergaderzalen biedt Inntel Hotels Rotterdam Centre een capaciteit tot 350 personen. Tip: sluit de dag af met een gezamenlijk drankje aan de Panorama Bar. Cheers to the success!

MEER INFO

 

Historie en luxe aan de Leuvehaven

3 x vergaderen met uitzicht - The Innsider - MainportMet een rijke geschiedenis vanaf de 15e eeuw is er zeker geen gebrek aan authenticiteit op deze prachtige locatie in Rotterdam. Wat ooit het centrum van de vishandel in Rotterdam was, is nu de locatie van Mainport by Inntel Hotels. In het luxueuze 5-sterren hotel raakt u geïnspireerd door een atmosfeer van wereldformaat, in combinatie met het exceptionele design. Binnen de sensationele zalen gaat u volledig op in de historische, industriële omgeving van het hotel.

Mainport by Inntel Hotels biedt een capaciteit tot 420 personen. Samen met Inntel Hotels Rotterdam Centre is deze uit te breiden tot 800 personen. Daarmee biedt deze combinatie de ideale setting voor o.a. (meerdaagse) congressen en beurzen.

MEER INFO

 

You’ll be surprised.