Inntel Hotels Den Haag Marina Beach - Bouw hotel Scheveningen

Bouw Inntel Hotels Den Haag Marina Beach hoogste punt bereikt

Op 22 november is op feestelijke wijze het bereiken van het hoogste punt van Inntel Hotels Den Haag Marina Beach gevierd. Het 4-sterren hotel zal bestaan uit 226 kamers, een restaurant en bar, een buitenzwembad en wellness faciliteiten met infinity pool. Dankzij de locatie aan het Noordelijk Havenhoofd te Scheveningen zal het hotel een prachtig uitzicht op zee hebben.

Design

Voor het ontwerpen van de buitenkant liet architectenbureau KCAP Architects & Planners uit Rotterdam zich inspireren door het wisselende profiel van zeil(bot)en. Ook voor het interieur design zullen de ontwerpers zich laten inspireren door de prachtige omgeving van het hotel. Een focus op wellness is kenmerkend voor Inntel Hotels. Dit uit zich in zowel een wellness als diverse luxe faciliteiten op de kamers. Verschillende kamertypes zijn uitgerust met een spa bad en sauna.

Onderdeel herontwikkelingen Noordelijk Havenhoofd

De bouw van het nieuwe Inntel Hotels hotel maakt onderdeel uit van de herontwikkeling van het Noordelijk Havenhoofd in Scheveningen. Dit gebied wordt de komende jaren getransformeerd naar een modern en duurzaam bedrijfsterrein. Aan de strandzijde komt een leisuregebied te liggen met sport, recreatie en horeca. Inntel Hotels Den Haag Marina Beach is hiervan een belangrijk onderdeel. Het zal ervoor zorgen dat de haven duidelijker te herkennen is in de kustlijn van Scheveningen.

Bouw en oplevering

Verantwoordelijk voor de bouw van het hotel is Boele & van Eesteren. De installaties zijn in handen van Homij Technische Installaties (Koninklijke VolkerWessels ondernemingen). De oplevering wordt oktober 2020 verwacht.

Op de hoogte blijven over Inntel hotels Den Haag Marina Beach? Volg dan de Instagram en Facebook pagina!

Ook in Amsterdam zal Inntel Hotels in 2021 een hotel openen. Lees meer over Inntel Hotels Amsterdam Landmark in The Innsider.

You’ll be surprised!