Dreams & More: What’s in it for you?

Ben jij al lid van het Dreams & More programma van Inntel Hotels? Vergeet dan niet jouw punten in te wisselen voor de leukste cadeaus en upgrades! Én mocht je nog geen lid zijn, dan lees je hier hoe je dat kunt worden. 

Bij Inntel Hotels waarderen wij onze loyale gasten. Terugkerende gasten verdienen dan ook net dat beetje extra. Het Dreams & More programma is niet zomaar een loyaliteitsprogramma, het is een programma met cadeaus die het daadwerkelijk waard zijn om voor te sparen. Lees verder en krijg een indruk van onze hotels, waar je kunt sparen, waarvoor je kunt sparen en waarom je wilt sparen.

INNTEL HOTELS UTRECHT CENTRE

Dreams & More - The Innsider - Inntel Hotels

Inntel Hotels Utrecht Centre ligt naast Utrecht Centraal Station en winkelcentrum Hoog Catharijne. Een ideale locatie om de gezellige stad te ontdekken. Vanuit Spa Dôme en de kamers heb je een geweldig uitzicht over de historische stad of de sporen van het station.

Als lid van het Dreams & More programma spaar je bij Inntel Hotels Utrecht Centre onder andere voor gratis overnachtingen, wellness behandelingen of een diner bij The U. Om het verblijf nog specialer te maken kun je ook kiezen voor versierpakketten, een fles bubbels op de kamer of een late check-out.

 

INNTEL HOTELS ROTTERDAM CENTRE & MAINPORT

Inntel Hotels Rotterdam Centre ligt op een prominente plek aan het water, in het centrum van Rotterdam. Het kamertype geeft direct aan welk fantastisch uitzicht je kunt verwachten: de skyline van Rotterdam, de bedrijvigheid in de stad of panoramisch zicht over de Maas en de Erasmusbrug.

Het meest luxe en moderne hotel van Rotterdam is het 5-sterren Mainport hotel, gelegen aan de oevers van de Maas, met adembenemend uitzicht over het water en de skyline van Rotterdam. Iedere kamer en suite brengt een nieuwe ervaring en is voorzien van een sauna en/of whirlpool. De invloeden vanuit de hele wereld maakt Mainport een ware smeltkroes van continenten en culturen.

Met het Dreams & More programma spaar je bij Inntel Hotels Rotterdam Centre en Mainport voor upgrades naar luxere kamers met prachtig uitzicht over het water of eigen spa bad, Taittinger Champagne flessen, een lunch/diner bij Bar & Brasserie Water of bij Restaurant Down Under, ontspannende massages bij Spa Heaven, Hamam behandelingen bij Spa Heaven, items uit de shop zoals sieraden, Rotterdamsche confituur, wellness artikelen, horloges en andere souvenirs of een activiteit zoals een Spido havenrondvaart, een bezoek aan de Euromast of een bezoek aan de Kunsthal.

INNTEL HOTELS AMSTERDAM CENTRE

Inntel Hotels Amsterdam Centre is gelegen in hartje Amsterdam, op loopafstand van Centraal station en om de hoek van de Dam en de beroemde grachtengordel. Hier ligt de gehele stad werkelijk aan je voeten.

Met het Dreams & More programma spaar je bij Inntel Hotels Amsterdam Centre voor late check-outs tot 15.00 uur of extra late check-outs tot 18.00 uur, room service, drankjes in de bar en items uit de shop.

INNTEL HOTELS AMSTERDAM ZAANDAM

Inntel Hotels Amsterdam Zaandam bestaat uit een opeenstapeling van bijna zeventig losse Zaanse huisjes, uitgevoerd in vier kleuren Zaans groen. De kamers zijn modern en luxe ingericht met een knipoog naar de rijke historie van de Zaanstreek.

Het hotel is niet alleen een uitstekende uitvalsbasis voor de Zaanstreek, maar ook voor een uitstapje naar Amsterdam. In slechts 12 minuten brengt de trein je naar hartje Amsterdam.

Met het Dreams & More programma spaar je bij Inntel Hotels Amsterdam Zaandam voor upgrades naar luxere kamertypes, ontbijt, lunch of diner, drankjes in de bar, een luxe massage, een late check-out, overnachtingen of Inntel miniatuur huisjes.

BINNENKORT MEER

Inntel Hotels is flink aan het groeien en opent in 2021 een tweede hotel in Amsterdam en een nieuw hotel in Den Haag. Nóg meer locaties om te sparen dus!

Sparen bij Inntel Hotels

Maar op welke manier spaar je dan? Na ieder verblijf bij Inntel Hotels – ongeacht de locatie – ontvang je punten voor het Dreams & More programma (per besteedde Euro ontvangt een Dreams & More lid 5 punten). Vanaf 200 punten kun je al beginnen met inleveren! Deze punten kun je vervolgens inwisselen zonder extra kosten voor de reeds genoemde cadeaus, services en upgrades.

 

MELD JE AAN LOGIN & GEBRUIK JE PUNTEN LEES MEER