Dreams & More: What’s in it for you?

Bent u al lid van het Dreams & More programma van Inntel Hotels? Vergeet dan niet uw punten in te wisselen voor de leukste cadeaus en upgrades! Én mocht u nog geen lid zijn, dan leest u hier hoe u dat wordt. 

Bij Inntel Hotels waarderen wij onze loyale gasten. Terugkerende gasten verdienen dan ook net dat beetje extra. Het Dreams & More programma is niet zomaar een loyaliteitsprogramma, het is een programma met cadeaus die het daadwerkelijk waard zijn om voor te sparen. Lees verder en krijg een indruk van onze hotels, waar u kunt sparen, waarvoor u kunt sparen en waarom u wilt sparen.

INNTEL HOTELS UTRECHT CENTRE

Dreams & More - The Innsider - Inntel Hotels

Inntel Hotels Utrecht Centre ligt naast Utrecht Centraal Station en winkelcentrum Hoog Catharijne. Een ideale locatie om de gezellige stad te ontdekken. Vanuit Spa Dôme en de kamers heeft u een geweldig uitzicht over de historische stad of de sporen van het station.

Als lid van het Dreams & More programma spaart u bij Inntel Hotels Utrecht Centre onder andere voor gratis overnachtingen, wellness behandelingen of een diner bij The U. Om het verblijf nog specialer te maken kunt u ook kiezen voor versierpakketten, een fles bubbels op de kamer of een late check-out.

INNTEL HOTELS AMSTERDAM CENTRE

Inntel Hotels Amsterdam Centre is gelegen in hartje Amsterdam, op loopafstand van Centraal station en om de hoek van de Dam en de beroemde grachtengordel. Hier ligt de gehele stad werkelijk aan uw voeten.

Met het Dreams & More programma spaart u bij Inntel Hotels Amsterdam Centre voor late check-outs tot 15.00 uur of extra late check-outs tot 18.00 uur, room service, drankjes in de bar en items uit de shop.

INNTEL HOTELS AMSTERDAM ZAANDAM

Inntel Hotels Amsterdam Zaandam bestaat uit een opeenstapeling van bijna zeventig losse Zaanse huisjes, uitgevoerd in vier kleuren Zaans groen. De kamers zijn modern en luxe ingericht met een knipoog naar de rijke historie van de Zaanstreek.

Het hotel is niet alleen een uitstekende uitvalsbasis voor de Zaanstreek, maar ook voor een uitstapje naar Amsterdam. In slechts 12 minuten brengt de trein u naar hartje Amsterdam.

Met het Dreams & More programma spaart u bij Inntel Hotels Amsterdam Zaandam voor upgrades naar luxere kamertypes, ontbijt, lunch of diner, drankjes in de bar, een late check-out, overnachtingen of Inntel miniatuur huisjes.

BINNENKORT MEER

Inntel Hotels is flink aan het groeien en opent in 2021 een tweede hotel in Amsterdam en een nieuw hotel in Den Haag. Nóg meer locaties om te sparen dus!

Sparen bij Inntel Hotels

Maar op welke manier spaart u dan? Na ieder verblijf bij Inntel Hotels – ongeacht de locatie – ontvang u punten voor het Dreams & More programma (per besteedde Euro ontvangt een Dreams & More lid 5 punten). Vanaf 200 punten kunt u al beginnen met inleveren! Deze punten wisselt u vervolgens zonder extra kosten voor de reeds genoemde cadeaus, services en upgrades.

 

MELD U AAN LOGIN & GEBRUIK UW PUNTEN LEES MEER