Top 10 excuses om jezelf op een feestelijke overnachting te trakteren!

Vind jij het ook hoogtijd om nieuwe herinneringen te maken? Iedereen heeft een goede reden om er weer op uit te trekken. Of je het nu voor de (verlate) verjaardag van je beste vriend(in) is of een jubileum wat je niet hebt kunnen vieren. We willen samen weer speciale momenten creëren die we niet snel meer vergeten. Maak je getaway nu extra bijzonder met de Bubbles & Bath Special. Welk excuus heb jij nog nodig om erop uit te trekken?

1. Voel je de koning te rijk

Bubbels drinken in je eigen whirlpool decadent? Een beetje. Maar je verdient het om je even een prins/prinses te voelen. Even alleen maar luxe en genieten van… bubbels.

2. Schoonmaken? Natuurlijk niet!

Het bad uitstappen, de handdoek laten vallen en de afwas laten staan. Kan dat? Natuurlijk! Tijdens je citytrip doe je even geen huishoudelijke klusjes, denk je niet aan de afwas of dat je nog moet opruimen. Vandaag even niet, laat ons je verzorgen zolang je er bent.

3. De hele dag in je badjas rondlopen

In onze kamers met wellness faciliteiten mag je de hele dag in je badjas rondlopen, geen haan die ernaar kraait. Het enige waar je iets chics voor aan hoeft te trekken is als je ervoor kiest om heerlijk te dineren in ons restaurant.

4. Niet hoeven koken of een maaltijd verzinnen

Heerlijk eten kan beneden in ons (buur)restaurant, in de stad, of het ultieme gevoel van luxe: roomservice. Hiervoor hoef je niet eerst de auto in te stappen of de fiets op te gaan. Als je besluit om in het hotel te blijven, neem je gewoon de lift naar beneden waar je de lekkerste gerechten kan proeven.

5. Eindelijk bijkletsen met je vriend(in)

Wanneer heb je voor het laatst een goed gesprek gehad met je vriend of vriendin, met enkel aandacht voor elkaar? De hele avond bijkletsen en de volgende dag uitslapen. Neem de tijd om van elkaars gezelschap te genieten.

6. Op vakantie in eigen land, gewoon omdat het kan

Zie je op tegen lange autoritten of een vliegreis? Dan blijf je toch gewoon in de buurt? Binnen Nederland ben je overal binnen mum van tijd en ontdek je de meest fantastische plekken en steden.

7. Variatie op je social feeds

Het is tijd om je volgers te laten schrikken met iets anders dan kattenfoto’s, foto’s van je balkon of eigen recepten. Varieer met foto’s van jezelf in de whirlpool, een uitzichtfoto vanuit je kamer, een heerlijk gerecht of een kunstwerk uit het museum.

8. Wees lief voor jezelf.

Het is ook nog eens heel gezond om tijd door te brengen in het bubbelbad. Niet alleen zijn de massagestralen goed voor je spieren, warm water ontspant je spieren en brengt je tot rust. Hierna slaap je gegarandeerd als een roos!

9. Start de dag als royalty

Geniet van het ontbijt omdat het de beste maaltijd van de dag is en niet alleen de belangrijkste. Varieer met vers fruit, scrambled eggs en maak het af met een cappuccino.

10. Proost!

Gewoon omdat proosten met een glas bubbels elk moment speciaal maakt. Wij vinden dat je eigenlijk geen excuus hoeft te hebben, want nieuwe feestelijke herinneringen maken is altijd een goed idee!

Bubbles & Bath Special

Maak van een overnachting weg een feestelijke en bovenal onvergetelijke herinnering met de Bubbles & Bath Special! Bij Inntel Hotels overnacht je in een luxe kamer met wellness faciliteiten, inclusief uitgebreid ontbijt en natuurlijk staat bij aankomst de fles bubbels klaar.

Inntel Hotels Amsterdam Centre
‘In hartje centrum op loopafstand van alle hotspots’
Overnachting in een Spa of Wellness Kamer | Vanaf 93 euro p.p.

Inntel Hotels Amsterdam Landmark
‘Geïnspireerd op het rijke industriële verleden’
Overnachting in een Spa of Wellness Kamer | Vanaf 79 euro p.p.

Inntel Hotels Amsterdam Zaandam
‘Verblijf in de wereldberoemde Zaanse huisjes’
Overnachting in de Grondleggers Suite | Vanaf 87 euro p.p.

Inntel Hotels Den Haag Marina Beach
‘Op de kop van het Noordelijk Havenhoofd’
Overnachting in een Spa-, Wellness- of Wellness Sea View Kamer | Vanaf 92 euro p.p.

5-sterren Mainport by Inntel Hotels
‘Gelegen in hartje Rotterdam’
Overnachting in luxe kamer met whirlpool | Vanaf 110 euro p.p.

Inntel Hotels Rotterdam Centre
‘in het centrum, aan het water en aan de voet van de Erasmusbrug’
Overnachting in een Panorama Junior Suite | Vanaf 79 euro p.p.

Inntel Hotels Utrecht Centre
‘Volg de lijnen en reis door de stad.’
Overnachting in een Spa of Wellness Kamer | Vanaf 85 euro p.p.

You’ll be surprised.