Een bubbelbad op de kamer

Inntel Hotels staat bekend om de iconische ronde bubbelbaden op de hotelkamer. Alle luxe kamertypes beschikken namelijk over een whirlpool! Het is dé manier om volledig tot rust te komen en het geeft je een privé wellness ervaring. Hotels met een bubbelbad worden geboekt voor onder andere citytrips, romantische uitjes en voor ontspanning. In dit artikel lees je alles wat je moet weten over hotelkamers met een bubbelbad. Waar kan ik de hotels vinden en hoe geniet ik optimaal van mijn whirlpool? Wij helpen je op weg naar je ultieme wellness ervaring op de kamer!

Bubbelbad op de hotelkamer

Wie wil dat nou niet?! Een whirlpool in je hotelkamer. Een bad in de badkamer is al een pluspunt. Een bubbelbad in de kamer met uitzicht over de stad, haven of het strand maakt de overnachting nog spectaculairder.

Waar boek ik een kamer met een bubbelbad?

Op alle Inntel Hotels locaties vind je bubbelbaden op de luxere kamertypes. Boeken kan direct via de website. Bij de beschrijving per kamertype vind je meer informatie over het uitzicht.

Welke hotels hebben een bubbelbad?

De hotels van Inntel Hotels vind je in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam, Utrecht en Zaandam.

De iconische whirlpool van Inntel Hotels

Inntel Hotels staat bekend om haar enorme ronde whirlpools midden in de kamer. Deze is eenvoudig te bedienen met één knop. Vul het bubbelbad tot de aangegeven hoogte en het bubbelplezier kan beginnen. Bovendien kan de verlichting van het bad aangepast worden. Kies je voor het rustgevende blauw, feestelijk groen of romantisch rood?

We begrijpen dat je misschien wel een drankje wil meenemen in de whirlpool. Daarom zijn de baden uitgerust met een badplankje. Hier vind je tevens badzout of badschuim!

Inntel Hotels Amsterdam Centre

Inntel Hotels Amsterdam Centre ligt centraal gelegen in de hoofdstad. De whirlpools zijn perfect om bij te komen na een dag shoppen en het ontdekken van Amsterdam. In de Spa Kamer herken je elementen uit de stad en boek je de hotelkamer met het iconische bubbelbad.

Inntel Hotels Amsterdam Landmark

Dit nieuw geopende hotel ligt op het unieke Oostenburgereiland. Vanuit jouw whirlpool geniet je hier van een ongekend uitzicht over het water en de skyline van Amsterdam. Boek een Wellness Panorama Kamer en warm naast het bubbelbad ook op in jouw eigen sauna.

Inntel Hotels Art Eindhoven

Bij Inntel Hotels Art Eindhoven brengen we ontspanning en kunst samen in 230 unieke kamers. Vanuit de whirlpool in de kamer neem je de kunst, het design en de geschiedenis in je op.

Inntel Hotels Utrecht Centre

‘Connections’ staat centraal in Utrecht. Vanuit de Spa Kamer, Wellness Kamer en de Wellness Suite zie je de bruisende stad allemaal in connectie door middel van openbaar vervoer, fietsers en voetgangers.

Inntel Hotels Den Haag Marina Beach

Kom volledig tot rust in jouw bubbelbad terwijl je uitkijkt over de Noordzee, het Noorderstrand en de skyline van Den Haag. Dit unieke hotel is dé plek voor een gezonde dosis Vitamin Sea!

Mainport by Inntel Hotels

Vanuit de Waterfront Spa Kamers en het ronde bubbelbad heb je een uniek uitzicht over één van de oudste binnenhavens van Rotterdam. Ook de suites in het hotel zijn voorzien van deze ronde baden. Geniet van dit unieke uitzicht en ervaar dit wellness gevoel vanuit je hotelkamer. Over wellness gesproken…

Wellness & welzijn bij Inntel Hotels

Binnen Inntel Hotels is er veel aandacht voor wellness en het welzijn van onze gasten. Dit uit zich in onder andere de luxe faciliteiten op de kamer. Je kunt baden in de ronde whirlpool of gebruik maken van de privé sauna op de hotelkamer. Bestel roomservice en je hoeft de kamer niet meer uit. Je duikt zo in bed om vervolgens ontspannen wakker te worden.

Wat is een wellness hotel?

Wellness hotels brengen overnachten en een gezond lichaam & geest samen. Comfort, rust en ontspanning vind je tijdens een overnachting bij een wellness hotel. Om uitgerust wakker te worden zijn de kamers uitgerust met zeer comfortabele bedden. Daarnaast zijn er wellness faciliteiten op de kamer.

Ook beschikken de hotels over een fitness- en wellness centre, met verschillende faciliteiten zoals, bubbelbaden, een sauna, stoombad, zwembad. In ‘Wat is een wellness hotel?’ wordt uitgebreid besproken hoe deze hotels tot stand zijn gekomen.

De beste bubbelbad ervaring

We geven je graag tips om je whirlpool overnachting naar een hoger niveau te tillen. Extra genieten van jouw luxe hotelovernachting met een bubbelbad kan als volgt:

  • Heb je een romantische overnachting met je partner gepland? Bestel roomservice (of neem zelf wat drinken mee, dat mag ook). Een glas wijn, bijpassende kazen en vleeswaren, waar je van zult watertanden. Samen ontspan je van de bubbels, wijn en luxe.
  • Bij speciale gelegenheden kan de kamer versierd worden. Vraag bij het hotel naar de mogelijkheden. De kamer kan worden versierd met ballonnen, slingers en rozenblaadjes.
  • Voeg voor een geursensatie badzout of badschuim toe!
  • Televisie of film kijken 2.0. In de hotelkamer kun je vanuit het bubbelbad je favoriete programma kijken op tv.

You’ll be surprised.