Een bubbelbad op de kamer

Houdt u van lekker bubbelen, dat treft! Inntel Hotels staat bekend om de iconische ronde bubbelbaden op de hotelkamer. Het is dé manier om volledig tot rust te komen en het geeft een luxueuze privé wellnesservaring. Waar vindt u hotels waar u optimaal geniet van een bubbelbad op de kamer?  Wij helpen u graag op weg naar een welverdiende citytrip met privé wellness.

Een bubbelbad op de kamer

Wie wil dat nou niet?! Een whirlpool in uw hotelkamer. Een bad in de badkamer is al een pluspunt. Een bubbelbad in de kamer met uitzicht over de stad, haven of het strand maakt de overnachting nog spectaculairder.

Waar vind ik een hotel met privé bubbelbad op de kamer?

Op alle Inntel Hotels locaties vindt u bubbelbaden op de luxere kamertypes. Boeken kan direct via de website. Bij de beschrijving per kamertype vindt u meer informatie over het uitzicht.

Welke hotels hebben een bubbelbad?

De hotels van Inntel Hotels vindt u in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Utrecht en Zaandam.

De iconische whirlpool van Inntel Hotels

Inntel Hotels staat bekend om haar enorme ronde whirlpools midden in de kamer. Deze is eenvoudig te bedienen met één knop. Vul het bubbelbad tot de aangegeven hoogte en het bubbelplezier kan beginnen. Bovendien kan de verlichting van het bad aangepast worden. Kiest u voor het rustgevende blauw, feestelijk groen of romantisch rood?

We begrijpen dat u misschien wel een drankje wil meenemen in de whirlpool. Daarom zijn de baden uitgerust met een badplankje. Hier vindt u tevens badzout! Wilt u daar ook een flesje bubbels treffen? Boek dat de Bubbles & Bath special.

Inntel Hotels Amsterdam Centre

Inntel Hotels Amsterdam Centre ligt centraal gelegen in de hoofdstad. De whirlpools zijn perfect om bij te komen na een dag shoppen en het ontdekken van Amsterdam. In de Spa Kamer herkent u elementen uit de stad en boekt u de hotelkamer met het iconische bubbelbad.

Inntel Hotels Amsterdam Landmark

Dit nieuw geopende hotel ligt op het unieke Oostenburgereiland. Vanuit uw whirlpool geniet u van een ongekend uitzicht over het water en de skyline van Amsterdam. Boek een Wellness Panorama Kamer en warm naast het bubbelbad ook op in uw eigen sauna.

Spa Corner- The best wellness rooms at Inntel Hotels - The Innsider
Inntel Hotels Utrecht Centre

‘Connections’ staat centraal in Utrecht. Vanuit de Spa Kamer, Wellness Kamer en de Wellness Suite ziet u de bruisende stad allemaal in connectie door middel van openbaar vervoer, fietsers en voetgangers.

Inntel Hotels Den Haag Marina Beach

Kom volledig tot rust in uw bubbelbad terwijl u uitkijkt over de Noordzee, het Noorderstrand en de skyline van Den Haag. Dit unieke hotel is dé plek voor een gezonde dosis Vitamin Sea!

Wellness & welzijn bij Inntel Hotels

Binnen Inntel Hotels is er veel aandacht voor wellness en het welzijn van onze gasten. Dit uit zich in onder andere de luxe faciliteiten op de kamer. U kunt baden in de ronde whirlpool of gebruik maken van de privésauna op de kamer. Door roomservice te bestellen hoeft u de kamer niet meer uit. U duikt zo in bed om vervolgens ontspannen wakker te worden.

Wat is een wellness hotel?

Wellness hotels brengen overnachten en een gezond lichaam & geest samen. Comfort, rust en ontspanning vindt u tijdens een overnachting bij een wellness hotel. Om uitgerust wakker te worden zijn de kamers uitgerust met zeer comfortabele bedden. Daarnaast zijn er wellnessfaciliteiten op de kamer.

Ook beschikken de hotels over een fitness- en wellness centre, met verschillende faciliteiten zoals, bubbelbaden, een sauna, stoombad, zwembad. We beantwoorden graag al uw vragen over wellness hotels in dit artikel. Duikt ook graag het zwembad in? Ontdek welke Inntel Hotels een zwembad hebben.

De beste bubbelbadervaring

We geven u graag tips om uw whirlpool overnachting naar een hoger niveau te tillen. Extra genieten van uw luxe hotelovernachting met een bubbelbad kan als volgt:

  • Heeft u een romantische overnachting met uw partner gepland? Zet de bubbels nog nog wat harder aan door de Bubbles & Bath special te boeken.
  • Bij speciale gelegenheden kan de kamer versierd worden. Vraag bij het hotel naar de mogelijkheden. De kamer kan worden versierd met ballonnen, slingers en rozenblaadjes.
  • Voeg voor een geursensatie badzout of badschuim toe!
  • Televisie of film kijken 2.0. In de hotelkamer kunt vanuit het bubbelbad uw favoriete programma kijken op tv.

You’ll be surprised.