Inntel Hotels - Hotelkamer met een sauna

Hotelkamer met een sauna

Bij Inntel Hotels komen gasten tot rust in een hotelkamer met een sauna of in de wellness centra in de hotels. U ervaart pas het ultiem ontspannen wellnessgevoel in uw eigen kamer. Hoe komt u aan een luxe kamer met privé wellness? En welke tips geven we u mee voor in de sauna? U leest het hier. 

Hotels met sauna op de hotelkamer

Zet je poriën open in één van de hotels met sauna. Een sauna op de hotelkamer biedt extra comfort tijdens een wellness overnachting, citytrip en romantische reizen.

Waar boek ik een hotel met een sauna?

Alle Inntel Hotels bieden sauna voorzieningen in de openbare wellness centra. Daarnaast hebben onze luxe kamers vaak een privé sauna.

Hotels met een sauna en bubbelbad

Naast een privé sauna ook een bubbelbad op de hotelkamer? Dat is dubbel ontspannen. Alle luxe kamertypes van Inntel Hotels zijn uitgerust met het iconische ronde bubbelbad. Met roomservice en uw privé wellness ritueel is compleet. Is het ronde bubbelbad in de hotelkamer een must? We kunnen u verzekeren dat u op zoek bent naar een hotels met een bubbelbad op de kamer.

Welke hotels hebben een privé sauna?

Tijdens een bezoek aan één van de Inntel Hotels locaties ervaart u het ontspannen wellness gevoel in de hotelkamers met privé sauna. Onze hotels staan in Amsterdam, Den Haag, Utrecht en Zaandam.

Wanneer de sauna bekend is voor uw partner, maar nieuw voor u is, dan is een hotelkamer met sauna de uitkomst. Zo kunt u in alle rust ontdekken of de warmte u bevalt, en is het mogelijk de temperatuur af te stemmen op uw voorkeur.

Inntel Hotels Amsterdam Centre

In het centrum van Amsterdam en op loopafstand van het Centraal Station vindt u Inntel Hotels Amsterdam Centre. Het is de perfecte plek voor een uitje naar de hoofdstad om vervolgens te ontspannen tijdens een hotelovernachting met privé sauna. Vanaf het kamertype Wellness Kamer geniet u van een sauna in de hotelkamer en het ronde bad. Geniet van het bubbelbad, de sauna en de elementen van de stad die u terugziet in de hotelkamer.

Inntel Hotels Amsterdam Landmark

Inntel Hotels Amsterdam Landmark heeft een stoer karakter dat geïnspireerd is op het industriële verleden van de omgeving. Deze unieke locatie op het Oostenburgereiland heeft diverse kamertypes met een bubbelbad en sauna. Geniet van een uniek uitzicht over het water en de skyline van de stad.

Inntel Hotels Den Haag Marina Beach

Warm op in de sauna terwijl u geniet van een ongekend uitzicht over de kust of skyline van Den Haag. Kom volledig tot rust op deze unieke locatie aan zee en ontdek de historische Haagse binnenstad.

Inntel Hotels Amsterdam Zaandam

De Zaanstreek biedt alles voor een vakantie in eigen land. Spendeert u een nacht of weekend bij Inntel Hotels Amsterdam Zaandam? Ontdek de rijke geschiedenis van de Zaanstreek in het design van de kamers en kom tot rust in de Grondleggers Suites met privé sauna.

Inntel Hotels Utrecht Centre

Utrecht is verbonden door vele grachten, fietspaden, wegen en natuurlijk treinrails. Vanuit de moderne Wellness Kamer en de Wellness Suite van Inntel Hotels Utrecht Centre kijkt u uit over het bruisende centrum van Utrecht of wordt u betoverd door het unieke uitzicht over het Centraal Station. Dit alles terwijl u geniet van uw hotelkamer met sauna en bubbelbad.

Wellness en sauna’s bij Inntel Hotels

Alle Inntel Hotels locaties zijn voorzien van publieke wellness ruimtes. Deze ruimtes beschikken over een Finse sauna, Turks stoombad en Life Fitness gym apparatuur. In veel hotels vindt u ook massageruimtes en een zwembad. Wellness en het welzijn van gasten staan hoog in het vaandel. Daarom bieden de hotels naast de publieke wellness ruimtes ook privé faciliteiten.

Wat is een wellness hotel?

In wellness hotels komen rust en ontspanning samen. Een gezond lichaam en geest komen samen tijdens een overnachting in een wellness hotel. Met gebruik van de wellness faciliteiten op de kamer en een goede nachtrust in een heerlijk bed wordt u als herboren wakker.

De iconische bubbelbaden van Inntel Hotels

U komt niet alleen volledig tot rust bij Inntel Hotels in de privé sauna op de hotelkamer. Ook badend in de welbekende ronde whirlpools midden in de kamer voelt u zich volledig zen. Bedien het bubbelbad met één druk op de knop, verander de verlichting naar de gewenste kleur en u kunt u overgeven aan totale ontspanning. Gebruik de badplank die over het bad heen ligt om hapjes en drankjes neer te zeten.

Inntel Hotels - Hotelkamer met een sauna

Sauna etiquette

Gaat u voor het eerst naar de sauna? Houd dan rekening dat er een sauna etiquette is. Het is gebruikelijk zonder badkleding de sauna in te gaan, dit leest u vooraf op de website. Check dit vooraf, want naakt een badkleding sauna betreden kan net zo ongemakkelijk zijn. Daarnaast gaat u zitten op uw handdoek en spoelt u zich vooraf én achteraf af. In veel sauna’s is het gebruikelijk stil te zijn of gesprekken tot een minimum te beperken.

De 5 beste tips voor een sauna bezoek

Deze tips zijn voor zowel een privé sauna als publieke sauna toepasbaar. Zo gaat u de eerst volgende keer goed voorbereid naar de sauna!

  • Tip 1: Neem een handdoek op, zorg er voor dat u altijd op deze zit of lig om direct contact met de bank te vermijden;
  • Tip 2: Door de warmte in de sauna zult u zweten. Zorg dat u gehydrateerd bent of neem water mee;
  • Tip 3: Het wordt erg heet in de sauna. Vergeet daarom niet uw sieraden af te doen en ze veilig op te bergen, deze kunnen anders brandwonden veroorzaken;
  • Tip 4: Neem de volgende stappen voor u de sauna in gaat. Ga nog even naar het toilet, scrub uw huid van te voren en spoel uzelf daarna goed af;
  • Tip 5: Neem plaats op een lage plek in de sauna als u nog niet zo vaak naar de sauna bent geweest. Bovenin is het namelijk het warmst.

Voor meer tips kun u terecht bij ons artikel ‘9 tips voor een goed saunabezoek’.

Voor de eerst keer naar de sauna

De eerste keer naar de sauna gaan kan best spannend zijn. Boek een hotelkamer met sauna, zodat u kunt ervaren of de sauna iets voor u is. In ‘Wat moet u weten voordat u de sauna in gaat?’ leggen we exact uit wat u het beste op voorhand kunt weten voor u een sauna bezoekt.

We wensen iedereen die een wellness kamer boekt een ontspannen verblijf!

You’ll be surprised!