Hotels met zwembaden in Nederland - Inntel Hotels
Inntel Hotels Den Haag Marina Beach

Hotels met een zwembad in Nederland

Nieuwe steden ontdekken én even tot rust komen, wie wil dat nou niet? Of je nu de hele dag op pad bent of juist op zoek bent naar een ontspannen wellness weekend: de dag afsluiten of juist beginnen in het zwembad is altijd goed. We geven u graag de beste tips voor hotels met een zwembad in Nederland.

Wat doet zwemmen met het lichaam?

Zwemmen is niet alleen een goede manier voor vetverbranding, maar werkt ook nog eens ontspannend. Het water zorgt ervoor dat u zich lichter voelt, dit geeft het hart rust. Zwemmen houdt de bloeddruk laag, versterkt de spieren én de capaciteit van je longen. Last but not least: zwemmen verbetert zelfs uw slaappatroon. Een duik in het zwembad zal er dus voor zorgen dat je weer helemaal ontspannen het wellness centre verlaat!

Welke hotels met een zwembad in Nederland zijn er?

Kunt niet wachten om uw volgende vakantie door te brengen in een hotel met een zwembad in Nederland? Inntel Hotels heeft maar liefst 6 hotels met een zwembad in Nederland. U vindt deze onder andere in Amsterdam, Den Haag, Utrecht, Rotterdam en Zaandam.

Inntel Hotels Amsterdam Landmark

Inntel Hotels Amsterdam Landmark is het nieuwste hotel van Inntel Hotels. Het hotel heeft een stoer karakter dat geïnspireerd is op het industriële verleden van het Oostenburgereiland. In Spa Steam, het wellness centre van dit hotel, vindt u een heuse infinity pool met uitzicht over de moderne stadswijk.

Inntel Hotels Den Haag Marina Beach

Wanneer je Spa Flow betreedt, sta je oog in oog met de Noordzee. Vanuit de indrukwekkende infinity pool in het wellness centre geniet je van een 360-graden uitzicht over de Nederlandse kust. Bezoek je ook de sauna en het stoombad? Vanaf hier heb je een ongekend uitzicht over de skyline en havens van Den Haag.

Inntel Hotels Rotterdam Centre

Toe aan een ontspannen stedentrip in Rotterdam? Inntel Hotels Rotterdam Centre is het enige hotel in Rotterdam Centrum met een zwembad. Neem een duik in het zwembad van Wellness Club H2O en kijk uit over de havenstad.

Gasten van het naastgelegen 5-sterren Mainport by Inntel Hotels hebben ook toegang tot het zwembad van Wellness Club H2O.

Inntel Hotels Utrecht Centre

Vanuit de infinity pool van Inntel Hotels Utrecht Centre kijk je uit op de sporen van Utrecht Centraal. In het wellness centre Spa Dôme staan body & mind centraal, alwaar u tot rust komt in de hectiek van Utrecht. Op een zonnige dag kom je na jouw duik in het zwembad volledig tot rust op de loungestoelen van het buitenterras.

Inntel Hotels Amsterdam Zaandam

Wie kent de unieke opeenstapeling van Zaanse huisjes van Inntel Hotels Amsterdam Zaandam niet? Achter de unieke gevel schuilt onder andere de Wellness Club met zwembad! Geniet van een verfrissende duik met kleurrijke molens op de achtergrond.

Wellness bij Inntel Hotels

Alle Inntel Hotels locaties zijn voorzien van wellness centres. Deze zijn toegankelijk voor alle hotelgasten. De wellness centres zijn voorzien van een Finse sauna, Turks stoombad en Life Fitness gym apparatuur. In veel van de hotels vindt u ook massageruimtes en een zwembad. Wellness en het welzijn van gasten staan hoog in het vaandel bij Inntel Hotels. Daarom bieden de hotels naast publieke wellness ruimtes ook privé faciliteiten.

Wellness in de kamer

Wil je naast een bezoek aan het wellness centre ook ontspannen in jouw hotelkamer? Alle luxe kamertypes zijn uitgerust met het iconische ronde whirlpool van Inntel Hotels. Een deel van deze kamers zijn ook voorzien van een eigen sauna. Bestel roomservice en jouw privé wellness ritueel is compleet!

Wat is een wellness hotel?

In wellness hotels ervaar je rust en ontspanning. Een gezond lichaam en geest komen samen tijdens een overnachting in een wellness hotel. Met gebruik van de wellness faciliteiten op de kamer en een goede nachtrust in een heerlijk bed wordt u als herboren wakker. De ideale combinatie als u wilt opladen.

We wensen iedereen die een van de zwembaden bezoekt een ontspannen verblijf toe!

You’ll be surprised.