The Innsider - wellness kamer - Bubbles and Bath

Zo maakt u onvergetelijke herinneringen

Wist u dat u invloed hebt op het onthouden van speciale momenten? De truc is het beleven van een unieke ervaring met mensen die liefhebt. Door de juiste combinatie van ingrediënten zorgt u ervoor dat u een onvergetelijke tijd beleeft! Zo maakt u onvergetelijke herinneringen extra impactvol met de Bubbles & Bath Special.

1. Neem iemand mee waarmee u altijd kunt lachen

Herinnert u nog die borrel met uw vriend(in) die uitliep in stappen tot in de late uurtjes? Dit zijn blijvende herinneringen omdat jullie zo’n lol hebben gehad. Gaat u op citytrip? Neem dan iemand mee met een gezonde dosis humor! Toch liever alleen, bekijk hier onze tips voor de solo-reiziger.

2. Zodra u uzelf uit uw dagelijkse routine haalt verandert er iets in uw hoofd

Uw emoties worden geprikkeld door iets doen wat u nog nooit hebt gedaan. Trakteer uzelf eens op luxe in een compleet nieuwe omgeving en het maken van herinneringen kan beginnen.

3. Zodra u in het nu leeft gaan al uw zintuigen op scherp

Dat glaasje bubbels smaakt dan extra lekker en ook neemt u het mooie uitzicht of een heerlijk diner veel beter in u op. Tijdens een spontaan weekendje weg heeft u een grote kans op blijvende indrukken.

4. Voldoende slapen is de key naar een goed geheugen

Door een goede nachtrust zorgt u ervoor dat u uw herinneringen beter en langer onthoudt. Daarom is slaapcomfort extra belangrijk bij uw keuze voor een citytrip. Bij Inntel Hotels slaapt u op ultracomfortabele bedden van Douxe, de Inntel LXRY Bed en in Mainport in het Signature Bed. Douxe en Inntel Hotels nodigen u uit om een keertje te komen proefslapen in Mainport.

Douxe bed Mainport - Zo maak je onvergetelijke herinneringen
Mainport Siganture Bed

5. Goede vetten eten is lekker en goed voor de hersenen

Het eten van verse vis of nootjes is buitenom dat het heel lekker is, onder andere goed voor ons geheugen. Ga dus eens op citytrip naar de kust, neem de route naar de visafslag, hier geniet u altijd van de meest verse vis!

6. Mediteren en sporten

Uw geheugen trainen kun u ook heel wetenschappelijk aanpakken. Het is bewezen dat mediteren en sporten ervoor zorgen dat u herinneringen langer vasthoudt. Pak naast uitrusten onze wellness centra, in de Finse sauna of het stoombad ook eens een uurtje sporten mee in de Life Fitness gym.

7. Deel uw verhalen met uw vrienden (of uw social feed!)

Spreek naar elkaar uit wat u het leukst vond aan de dag, terwijl u in een bubbelbad een glaasje bubbels drinkt. Door eenzelfde verhaal keer op keer voor de geest te halen blijft de herinnering ‘levendig’. Al uw mooie herinneringen blijven op deze manier bewaard!

8. Vier de momenten waar u trots op bent

Laat de momenten zoals het kopen van een huis of het vinden van een nieuwe baan niet voorbijgaan. Juist dit zijn de momenten die een impactvolle indruk achterlaten. Zo creëert u herinneringen die het waard zijn om te herinneren. De leuke herinneringen zoals het proosten op een jubileum of verjaardag zullen u altijd bijblijven. Daarnaast zijn er nog veel meer redenen waarom u uw verjaardag in een hotel zou moeten vieren.

Maak u citytrip onvergetelijk met een luxe overnachting in een kamer met whirlpool op de kamer en een fles bubbels bij aankomst. Reserveer één van de wellness kamers- of suites en vier de bijzondere momenten samen.

Bubbles & Bath Special

Maak van een overnachting weg een feestelijke en bovenal onvergetelijke herinnering met de Bubbles & Bath Special! Bij Inntel Hotels overnacht u in een luxe kamer met wellness faciliteiten, inclusief uitgebreid ontbijt en natuurlijk staat bij aankomst de fles bubbels klaar.

Inntel Hotels Amsterdam Centre
In hartje centrum op loopafstand van alle hotspots
Overnachting in een Spa of Wellness Kamer | Vanaf 93 euro p.p.

Inntel Hotels Amsterdam Landmark
Geïnspireerd op het rijke industriële verleden
Overnachting in een Spa of Wellness Kamer | Vanaf 79 euro p.p.

Inntel Hotels Amsterdam Zaandam
Verblijf in de wereldberoemde Zaanse huisjes
Overnachting in de Grondleggers Suite | Vanaf 87 euro p.p.

Inntel Hotels Den Haag Marina Beach
Op de kop van het Noordelijk Havenhoofd
Overnachting in een Spa-, Wellness- of Wellness Sea View Kamer | Vanaf 92 euro p.p.

5-sterren Mainport by Inntel Hotels
Gelegen in hartje Rotterdam
Overnachting in luxe kamer met whirlpool | Vanaf 110 euro p.p.

Inntel Hotels Rotterdam Centre
in het centrum, aan het water en aan de voet van de Erasmusbrug
Overnachting in een Panorama Junior Suite | Vanaf 79 euro p.p.

Inntel Hotels Utrecht Centre
Volg de lijnen en reis door de stad
Overnachting in een Spa of Wellness Kamer | Vanaf 85 euro p.p.

Inntel Hotels - steden om te zijn tijdens de kerstvakantie

You’ll be surprised.