Inntel Hotels Utrecht Centre vestigt zich in toekomstig Noordgebouw

Utrecht, 18 januari 2017

Inntel Hotels en Ontwikkelingscombinatie Noordgebouw Utrecht vof (Dura Vermeer Vastgoed en VORM Ontwikkeling) hebben de turn-key koopovereenkomst getekend voor een nieuw hotel in het nieuwe Noordgebouw te Utrecht. Het 4-sterren hotel opent naar verwachting medio januari 2019 met 162 luxe kamers, wellness en vergaderzalen.

Karin Geurts, directeur Inntel Hotels: “Een hotel in Utrecht toevoegen aan onze hotelgroep stond hoog op ons verlanglijstje. Ik ben trots dat we dit hebben kunnen realiseren en kijk erg uit naar de opening van ons nieuwe hotel.” David Snelleman, directeur Dura Vermeer Vastgoed: “Het Noordgebouw kent een grote diversiteit aan functies. De onderscheidende hotelformule van Inntel Hotels sluit uitstekend aan bij onze visie op het Noordgebouw.”

Utrecht Centre!

Het nieuwe 4-sterren hotel Inntel Hotels Utrecht Centre biedt 162 luxe hotelkamers. Op de begane grond en eerste verdieping van het hotel bevindt zich het restaurant. Op de bovenste – 11e – verdieping zijn de (vergader)zalen alsook een wellness-ruimte met sauna’s en een zwembad, allemaal met een uniek stadsuitzicht. Het hotel krijgt de toepasselijke naam Inntel Hotels Utrecht Centre.

BEKIJK HOTEL


Noordgebouw

Het Noordgebouw komt direct naast het nieuwe Utrecht Centraal en Hoog Catharijne, en is daarmee gunstig gelegen. Het gebouw onderstreept de dynamische uitstraling van de stad Utrecht. Het Noordgebouw is circa 23.000 m2 groot en bestaat uit de functies kantoren, wonen, retail en hotel met horeca. Het definitief ontwerp is gemaakt door MONK Architecten en de realisatie is in handen van Dura Vermeer Bouw Hengelo.

Van start

Op dinsdag 7 maart verrichtte burgemeester Jan van Zanen de feestelijke handeling voor de start bouw van het Noordgebouw in Utrecht. De officiële handeling werd door de direct betrokkenen verricht. Karin Geurts: ‘Vandaag is de traditionele 1e paal geslagen, we zijn dus gestart!’

Hoogste punt

Tijd voor een feestje, op woensdag 21 maart is het hoogste punt bereikt van Inntel Hotels Utrecht Centre.

Inntel Hotels

Inntel Hotels is een succesvolle Nederlandse hotelgroep met hotels in Amsterdam, Rotterdam en Zaandam. De hotels kenmerken zich door een unieke uitstraling en zijn onderscheidend in kwaliteit, beleving en sfeer.