Kamer voor een Kanjer - The Innsider - Inntel Hotels

Kamer voor een Kanjer

Boek nu een kamer tijdens de Kamer voor een Kanjer aktieweek! Van 1 t/m 7 juni krijgt iedereen die een wellness kamer boekt een coupon om een kamer kado te doen. Gun jezelf de ontspanning van een kamer met whirlpool en/of sauna én geef jouw kanjer een gratis overnachting.

Hoe werkt de Kamer voor een Kanjer aktie?

> Boek van 1 t/m 7 juni een Spa of Wellness kamer voor een verblijf t/m augustus 2020
> Binnen 24 uur na de bevestiging ontvang je jouw persoonlijke couponcode
> Jouw kanjer reserveert met de persoonlijke couponcode de gratis overnachting

Kamer voor een Kanjer aktie

De Kamer voor een Kanjer aktie

Deze weggeefaktie is om iemand te bedanken, een hart onder de riem te steken of om jouw waardering voor deze persoon uit te spreken.  Door COVID-19 ziet ons werk- en privéleven er totaal anders uit. Nu we er weer voorzichtig op uit mogen trekken is het de hoogste tijd om onze kanjers te trakteren. In het kader van vakantie in eigen land ofwel “staycation” boekt jouw kanjer tussen 8 juni en 31 augustus ‘20 een gratis overnachting in het hotel waar je zelf ook hebt overnacht.

Als eerste op de hoogte zijn van de start van de aktie? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief!

Deel jouw verhaal

Wij zijn benieuwd wie jouw kanjer is. Wie is er de afgelopen periode boven zichzelf uitgestegen of is erg dierbaar voor je? Wij waarderen het enorm als je met ons deelt waarom je juist deze kanjer een overnachting kado doet.

Daarnaast zijn we natuurlijk benieuwd hoe je verblijf in ons hotel was. Wil je ons bereiken? Dat kan op verschillende manieren. Laat een recensie achter, tag ons op social media via #inntelhotels of stuur ons een e-mail. Voor ons online magazine The Innsider hopen we de meest bijzondere verhalen (anoniem) te kunnen delen. Alvast bedankt!

Wie vind jij een kanjer?

Iemand kan om allerlei redenen een kanjer zijn. Is het je beste vriend die altijd voor je klaar staat? Denk je aan iemand die bijzonder werk verricht? Of heeft iemand iets meegemaakt en verdient diegene het er even helemaal tussenuit te zijn. Jij bepaalt wie voor jou bijzonder is en wie je op een gratis overnachting trakteert. Binnen 24 uur na de bevestiging van je eigen kamer ontvang je een couponcode voor de gratis overnachting. Het enige wat jij hoeft te doen is bedenken welke kanjer je gaat verrassen!

Een wellness kamer voor jezelf

Als je tijdens de Kamer voor een Kanjer aktieweek een wellness kamer boekt krijg je een kamer om kado te doen. Wat is een wellness kamer? Onze wellness kamer zijn uitgerust met een whirlpool en/of sauna zodat jij even volledig kunt ontspannen. Bekijk de beste wellness kamers van Inntel Hotels en plan jouw ontspanningsmoment.

Boek je jouw kamer met bubbelbad en/of sauna tijdens de Kamer voor een Kanjeraktieweek dan krijg je een coupon om een kamer kado te geven.

Kamer voor een Kanjer aktie

 

You’ll be surprised.