Knuffels op avontuur in Inntel Zaandam

Zaandam, 18 septemer 2015

De housekeeping van Inntel Hotels Amsterdam Zaandam vond tot haar grote schrik twee achtergebleven knuffels op een hotelkamer. De gasten waren al vertrokken, dus besloten ze Koala en Beer in de watten te leggen voordat ze hun eigenaar achterna reisden.

Na een opbeurende kop koffie in de hotelbar voelden Koala en Beer zich al een stuk beter. En als nog grotere pleister op de wond werden de knuffels ingecheckt in één van de mooiste kamers van het hotel. Na een VIP tour langs het zwembad, de sauna en de sportschool, schoven ze aan voor een heerlijke lunch. Ook hielpen ze het hotelpersoneel een handje mee tijdens hun dagelijkse werkzaamheden. Na een paar enerverende dagen – zie de foto’s – was het voor Koala en Beer tijd om terug te gaan naar huis. Maar deze geweldige ervaring pakt niemand ze meer af!

Weer veilig thuis

De Canadese Aubrey (6) was ontroostbaar nadat zij haar twee knuffelbeesten per ongeluk had achtergelaten in Inntel Hotels Amsterdam Zaandam. Gelukkig was zij gerustgesteld toen het hotel haar foto’s stuurde waarop ‘Beer’ en ‘Koala’ genoten van een heuse VIP-behandeling. Inmiddels zijn de knuffels weer veilig thuis. Lees in de Telegraaf het artikel en bekijk de reactie van Aubrey. 

BEKIJK HOTEL