Een hotelgevoel in huis - The Innsider - Inntel hotels

Een hotelgevoel in huis

Oost, west, thuis best. Toch is het fijn om af en toe even lekker in een hotel te slapen. Het luxe gevoel van een hotel met het comfort van thuis? Wij geven graag tips voor een hotelgevoel in huis.

Het hotelgevoel in huis start met het bed

Een van de belangrijkste dingen in een hotelkamer is het bed. Mooi, strakgetrokken beddengoed en een goed matras. Het is toch het eerste waar je oog naartoe gaat in de kamer. Hoe geef je jouw bed dezelfde uitstraling als een hotelbed? Daar hebben wij verschillende tips voor.

  1. Trek je bed elke dag strak
  2. Zet de kussens rechtop ( Met vier kussens in plaats van twee ziet het er nog meer uit als een hotelbed.)
  3. Kies voor passend meubilair en styling.

Lees ook het artikel “Het geheim van een hotelbed” voor meer tips en tricks.
Ben je opzoek naar een 5-sterren bed voor in jouw eigen slaapkamer? Het speciale Mainport bed is online te koop! Bezoek de website van DOUXE voor jouw eigen Mainport bed.

Ontspannen in bad

Een ontspannen bad of een verfrissende douche. Onze badkamer is de plek om even helemaal tot jezelf te komen. Thuis kan dat natuurlijk ook! Het begint met een frisse geur. Geurstokken met de geur van vers linnengoed of een lavendelkaars zetten de toon. Kies een geur die bij jouw stemming past.
Het gevoel van een hotelbadkamer zit hem ook in de handdoeken en badjassen. Kies voor lekkere zachte exemplaren voor de ultieme hotelervaring. Om jouw badkamer ook de look van een hotelbadkamer te geven kun je de handdoeken oprollen. De badkamerstyling maak je compleet met badschuim, een spons en misschien wat badzout. De spullen kun je op een plank over het bad zetten. De plank is ook een ideale plek voor een glas wijn.

Bonustip: Koop zeep in de vorm van rozenblaadjes om in een mooi, romantisch bad te stappen.

Eet mij, drink mij

Een ijskast gevuld met lekkere dingen om van te snacken tijdens het kijken van een film of om een glas wijn te drinken in bad. Dat kan thuis natuurlijk ook. Bijna alle supermarkten hebben kleine flesjes wijn en prosecco voor dat minibar gevoel. Combineer dat met je favoriete smaak chips, nootjes of candybar en je hebt je eigen minibar selectie.

Wat voelt het altijd lekker decadent om roomservice te bestellen. Dat kan thuis natuurlijk ook. Ondersteun de lokale ondernemer door een maaltijd te bestellen. Thuisbezorgd, deliveroo en Uber eats brengen heerlijke maaltijden van restaurants aan huis.

Wij hopen jou inspiratie te hebben gegeven voor een hotelgevoel in huis. Het enige wat we niet naar huis kunnen brengen is de service van ons personeel.

You’ll be surprised!