Feest bij Inntel Hotels
Feesten & Partijen bij Inntel Hotels

Speciale gelegenheden bij Inntel Hotels

Bij Inntel Hotels helpen wij jullie graag met het vieren van speciale gelegenheden. Ons team staat klaar om elke gelegenheid soepel te laten verlopen. Van bruiloft tot verjaardag en van presentatie tot meerdaags evenement. Alles is mogelijk. In dit artikel proberen wij jullie een inzicht te geven van hoe wij een event organiseren bij Inntel Hotels.

Bruiloft

Onze locaties worden regelmatig gekozen als decor voor bruiloften. De Zaanse huisjes van Inntel Hotels Amsterdam Zaandam zijn een mooie achtergrond voor de foto’s en binnenin zijn er tal van mogelijkheden. De ceremonie, het diner, het feest en de huwelijksnacht allemaal op 1 locatie.

Onze twee Rotterdamse locaties bieden een mooi zicht op het water en het personeel neemt alles uit handen waardoor jullie alleen maar hoeven te genieten. Bij Inntel Hotels Rotterdam Centre geniet u op grote hoogte van het zicht op de Erasmusbrug. Bij het vijf-sterren Design Hotel Mainport is het genieten van de internationale en luxueuze ambiance.

De hotelteams staan klaar met tips en tricks om de leukste activiteiten in de stad te boeken.

Eten en genieten

Voor ieder wat wils en puur genieten. Kleine bites, een buffet of een heel diner. Alles is mogelijk.  Uiteraard gecombineerd met de juiste wijn of cocktail. Wil je hem shaken of stirred?

Wat dacht je bijvoorbeeld van onze Parelhoen Supreme met een glas Milton Park Chardonnay. Of de Lakenvelder Entrecote met een glas Côte du Ventoux Grenache? Wij helpen graag met de juiste drank/spijs combinaties.

Nog meer inspiratie nodig? Eerder gaven wij al tips voor het plannen van een bruiloft en op onze Meetings & Events pagina’s kun je alles lezen over onze zalen en mogelijkheden.

You’ll be surprised.