Gifts-More-loyaliteitsprogramma-inntel-hotels-innsider
Datum opname : 09.04.2009 Fotoproductie HUGO Opdrachtgever :; Amsterdam / hotel inntel Contactpersoon : Ria WesterveldPlaats : Amsterdam Amsterdam stad/ Miranda Reijnders / stad / restaurant / interieur /; / nederland / Ria westerveld /modellen / man vrouw / sport / lifestyle / amsterdam city hotel / face of amsterdam

Gifts & More loyaliteitsprogramma

Het Gifts & More loyaliteitsprogramma is speciaal voor de boekers van zakelijke overnachtingen bij hotels van Inntel Hotels. Bij elke boeking bij Inntel Hotels verdient u punten die u kunt inwisselen voor gratis overnachtingen en luxe kado’s. Ontdek alle verrassende voordelen van het Gifts & More loyaliteitsprogramma.

Wat zijn de voordelen van het Gifts & More loyaliteitsprogramma?

  • De Gifts & More shop is uitgerust met luxe kado’s en wordt regelmatig voorzien van nieuwe producten
  • Spaar voor kadocheques of gratis overnachtingen
  • Profiteer van de best available rates
  • Exclusieve aanbiedingen speciaal voor leden van Gifts & More

Lees snel verder om te ontdekken wat voor kado’s dat zijn, hoe u punten spaart en of u ook in aanmerking komt voor het lidmaatschap van Gifts & More.

Business & Travel

Het Gifts & More loyaliteitsprogramma is geschikt voor iedere boeker die regelmatig zakelijke overnachtingen boekt bij Inntel Hotels. Of u nu boekt voor een klein- middenbedrijf, een ZZP’ER of een multinational, u geniet altijd van de voordelen van het Gifts & More loyaliteitsprogramma. Met alle hotelovernachtingen spaart u mee in het Gifts & More loyaliteitsprogramma. De punten kunt u omzetten voor kortingen op een verblijf bij iedere vestiging, maar u kunt natuurlijk ook doorsparen voor het kado dat u op het oog heeft.

De Gifts & More giftshop

In de Gifts & More omgeving vindt u een handig boekingsoverzicht, het puntenoverzicht en de uitgebreide Gifts & More giftshop. Wat dacht u van een Moleskine Smart Writing Set voor de frequente reiziger, een KitchenAid keukenmachine voor de (amateur) kok of een Apple watch voor de tech-liefhebber? De giftshop wordt regelmatig geüpdatet met de nieuwste producten, zodat er altijd wel iets voor u tussen zit.

Ik wil graag lid worden, hoe werkt dat?

Meld u aan via de Gifts & More link of via uw contactpersoon bij Inntel Hotels.

Als Gifts & More lid spaart u punten vanaf het moment dat uw aanmelding is goedgekeurd. In het persoonlijke account vind u in een handig overzicht al uw boekingen, de bijbehorende punten en de Gifts & More kado’s en kadovouchers.

ACCOUNT AANMAKEN

 

Slaapt u zelf regelmatig in een hotel van Inntel Hotels? Ook voor gasten van Inntel Hotels is er een loyaliteitsprogramma. Ontdek snel welke voordelen Dreams & More voor u heeft. Meld u vandaag nog aan en spaar direct voor unieke belevenissen in het hotel.

Zakelijke gasten

Wij begrijpen dat u met verschillende factoren rekening moet houden, wanneer u een kamer boekt. Zo hangt de keuze voor een hotel vaak af van de locatie en de faciliteiten. De hotels van Inntel Hotels zijn allen centraal gelegen in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Zaandam. De centrale locatie maakt de hotels tot een perfecte uitvalsbasis voor elke reiziger of deze nu per openbaar vervoer of per auto reist.
Voor de ontspanning en inspanning van lichaam en geest zijn gasten bij Inntel Hotels aan het juiste adres. De hotels zijn allemaal voorzien van wellness faciliteiten en een Life Fitness gym, want juist tijdens een zakenreis is het belangrijk om na een lange werkdag te kunnen ontspannen.

Ieder hotel biedt kwaliteit en beleving

De hotels van Inntel Hotels onderscheiden zich in kwaliteit, beleving en sfeer. Ieder hotel is met oog voor detail ingericht en heeft een eigen thema passend bij de locatie van het hotel. Neem het unieke concept ‘Een moderne kijk op de Zaanse historie’ in Inntel Hotels Amsterdam Zaandam.
Bij Inntel Hotels geloven wij in persoonlijke aandacht en kwaliteit. Wij leveren de beste service door naar de wensen van onze gasten te luisteren. De zakelijke gast waardeert het bureau in elke kamer, de gratis wifi en de koffie en theefaciliteien.
Benieuwd geworden naar de hotels? Neem een kijkje op de hotel websites en boek het perfecte verblijf voor uw gasten.

BEZOEK WEBSITE


You’ll be surprised.