Inntel Hotels Den Haag Marina Beach - The Innsider

Inntel Hotels Den Haag Marina Beach

Aan de kust van Scheveningen ligt een wellness hotel om aan jouw bucketlist toe te voegen. Bij Inntel Hotels Den Haag Marina Beach geniet je van prachtige uitzichten over strand en zee, heerlijke wellness en alle moderne comfort. Van zwemmen in een infinity pool tot loungen aan het strand met een zomerse cocktail dit hotel heeft het allemaal. Lees verder en ontdek waar jij naartoe kunt voor jouw vitamine Zee.

Het Noordelijk Havengebied; de nieuwe hotspot van Scheveningen

Het icoon van het Noordelijk Havengebied is Inntel Hotels Den Haag Marina Beach. Deze eyecatcher aan de kust van Scheveningen is ontworpen door KCAP Architects&Planners uit Rotterdam. De inspiratie voor de vorm van het gebouw komt van het telkens wisselende profiel van zeil(bot)en. Rondom het iconische hotel is er veel bedrijvigheid. Je kunt hier sporten, recreëren en natuurlijk verse vis halen bij de visafslag.

Kamers met een inspirerend uitzicht

De 226 luxe kamers van Inntel Hotels Den Haag Marina Beach hebben ramen van vloer tot plafond. Vanuit die grote ramen heb je een inspirerend uitzicht over de Noordzee, het Noorderstrand en de skyline van Den Haag. Het voelt bijna alsof je onderdeel uitmaakt van dit panorama. Zie de boten langsvaren, de variërende strandactiviteiten en de golven die naar het strand rollen. In het artwork van de kamers zitten verschillende referenties naar de havens en het strand van Scheveningen. Van de bijzondere boten en vissen tot de diverse sporten die op het strand beoefend worden het is allemaal te vinden in de kamers. De Spa en Wellness kamers bieden extra ontspanning dankzij de privé wellness faciliteiten. Hier combineer je het fantastische uitzicht met ontspanning in de iconische whirlpool.

Kom in de flow

Voel je als herboren na een bezoek aan Spa Flow op de bovenste etage van Inntel Hotels Den Haag Marina Beach. Zwem hier in een infinity pool met een weids uitzicht over de gehele kust van Scheveningen hierdoor kun je elk seizoen “in zee” zwemmen. Daarna kun je verder relaxen in de panorama sauna en het Turks Stoombad met uitzicht over de haven en stad. Maak er helemaal een verwendag van door een schoonheidsbehandeling en massage te boeken. Voor optimale in- en ontspanning combineer je een bezoek aan de Spa met een work-out in de Life Fitness Gym ernaast.

Bar & Brasserie Willem I

De relaxte en ongedwongen sfeer van het strand vind je ook bij Bar & Brasserie Willem I. Je wordt letterlijk omringd door zeevaart dankzij het design van het plafond met daarop de golven, meeuwen en vissen. De verlichting komt uit houten surfboards. Uiteraard mag ook een portret Koning Willem I niet ontbreken in de Bar & Brasserie. Kom langs voor de lunch, diner of een borrel en geniet van Inntel Originals en lokale specialiteiten. De perfecte afsluiting van een dag aan het strand is hier met een cocktail uitkijken over de Noordzee.

Voor bijzondere gelegenheden biedt Bar & Brasserie Willem I de mogelijkheid tot private dining. Een deel van het restaurant wordt exclusief gereserveerd met toegang tot een privé terras.

Meetings & Events

Dankzij de ligging aan het strand is Inntel Hotels Den Haag Marina Beach de perfecte locatie voor allerlei soorten evenementen zoals teambuilding, brainstormsessies en vergaderingen. In het hotel zijn ruimtes met alle moderne gemakken zoals multifunctionele touchscreen schermen. Terwijl je buiten verschillende strand- en wateractiviteiten kunt doen van surfen tot volleybal. Ons Meetings & Events team staat klaar om je te helpen met een passende invulling voor jouw programma.

Alleen in Den Haag

Inntel Hotels Den Haag Marina Beach is de perfecte uitvalsbasis voor een strandbezoek én om Den Haag, die mooie stad achter de duinen, te verkennen. In onze hofstad kun je langs verschillende historische bouwwerken lopen zoals Paleis Noordeinde, het Vredespaleis en het binnenhof. Ook is het een gezellige winkelstad.

Den Haag wordt ook wel de zeilhoofdstad van Nederland genoemd. Aan de kust vinden regelmatig grote zeilevenementen plaats zoals de Ocean Race en het WK Zeezeilen. Wil je naar de kust voor verse vis? Het evenement voor visliefhebbers is vlaggetjesdag elk jaar in mei of juni vieren we hiermee de vangst van verse haring.

Lees ook de beste strandactiviteiten en plan jouw bezoek aan Inntel Hotels Den Haag Marina Beach.

BEKIJK HOTEL