De leukste uitjes voor gezinnen in Utrecht - The Innsider - Inntel Hotels

Leukste uitjes voor gezinnen in Utrecht

Utrecht is een stad waar voor jong en oud van alles te doen is. Of je nu fan bent van geschiedenis, fysieke activiteiten of lekker eten, Utrecht heeft het allemaal. Speciaal voor jullie hebben wij een overzicht gemaakt van de leukste uitjes voor gezinnen in Utrecht.

Op ontdekkingsreis

Puzzel jullie weg naar overwinning

Is jullie gezin dol op spellen? Weten jullie elk raadsel op te lossen? Werk samen en vind de geheime uitgang van de stad met de Escape tour Utrecht. Met deze speurtocht ontdekken jullie Utrecht op een andere manier. Download de app en verover jullie plek op het scorebord.

Sprookjes speurtocht

Hebben jullie een prinses of ridder in jullie huishouden? Neem deze dan mee naar Kasteel de Haar. Leer over het ontstaan en de magie van het kasteel, vind jullie weg uit het doolhof en bekijk de herten in het hertenkamp.

Musea voor het hele gezin

Nijntje museum

Ook voor peuters en kleuters is Utrecht heel leuk. Wisten jullie dat Nijntje uit Utrecht komt? Het Nijntje museum laat hun samen met hun favoriete karakters op een leuke manier de wereld om hun heen ontdekken. Dagelijkse dingen zoals de was ophangen, gras maaien en fietsen worden hier leuk om te doen.

Spoorwegmuseum

Voelt een rit met de trein voor jullie al als een waar uitje? Pak vanaf Utrecht Centraal Station de trein naar het spoorwegmuseum en beleef een dag vol ontdekkingen en plezier. Stap zelf achter het stuur van een trein, bezoek de theatershows en neem plaats in de koninklijke wachtkamer.

Benieuwd naar meer leuke musea in Utrecht? Lees ook onze Musea special: Utrecht.

Actievelingen

Kanoën door de grachten

De grachten van Utrecht lenen zich perfect voor een kanotocht. Combineer deze wateractiviteit met een heerlijke picknick in het park en ervaar de perfecte zomerdag. Wie blijft er droog?

Fietsen op de Utrechtse heuvelrug

Vanaf Utrecht fietsen jullie zo naar de Utrechtse heuvelrug. Dit prachtige natuurgebied leent zich perfect voor onderlinge fietswedstrijden. Wie bereikt de top van de heuvel als eerste?

Eten en overnachten

Een feestelijk dag in Utrecht sluiten jullie natuurlijk af in The U waar ze heerlijke gerechten voor het hele gezin serveren. Geniet met zijn allen van favoriete gerechten zoals de Inntel Original Beef Burger of een Pizza Prosciutto.

Nog even lekker zwemmen in het zwembad om daarna na te praten over een geweldige dag in de familiekamer. Klinkt dat als een perfect uitje? Boek dan jullie familieweekend in Utrecht via onderstaande knop.

Boek een familieweekend in Utrecht

 

Dat waren de leukste uitjes voor gezinnen in Utrecht. Gaan jullie liever op een romantisch weekend met zijn twee? Lees dan de tips van onze eigen Laura.

You’ll be surprised.