Weg met die winterdip!
Ontspannen bij Inntel Hotels.

Weg met die winterdip, ontspan in deze wellness kamers

Korte dagen, kou en regen; de winter heeft meer invloed op je humeur dan we je misschien zou willen. Hoogste tijd om die winterdip van je af te schudden en te genieten van ultieme ontspanning in jouw eigen wellness kamer bij Inntel Hotels. Warm op in de sauna of kom tot rust in het bubbelbad. In dit artikel lees je alles over de beste hotels om te ontspannen deze winter!

Eindhoven

Inntel Hotels Art Eindhoven is een design hotel en met karakteristieke wellness kamers. De prachtige Loft kamers vormen dé plek om jezelf weer helemaal op te laden. Zin om even uit je wellness bubbel te komen? Op de begane grond van het hotel vind je een wisselende expositie in de Art Gallery!

Utrecht

Bij het centraal gelegen Inntel Hotels Utrecht Centre kun je heerlijk ontspannen terwijl je uitkijkt over het stadscentrum. De luxe kamertypes bij Inntel Hotels Utrecht Centre beschikken over een privé sauna en de welbekende ronde whirlpool.

Zaandam

Ook Inntel Hotels Amsterdam Zaandam weet als geen ander hoe je moet ontspannen. Achter de unieke gevel bestaande uit een opeenstapeling van bijna 70 Zaanse huisjes, geniet je in de badkamer van een whirlpool en regendouche.

Amsterdam

Bezoek Inntel Hotels Amsterdam Centre en kom tot rust in het hart van de stad. Na een wandeling langs de grachten is het tijd voor ontspanning in jouw eigen sauna! Ben je een liefhebber van industrieel design? Bezoek dan Inntel Hotels Amsterdam Landmark op het Oostenburgereiland en droom weg bij een uitzicht over het water en de stad.

Den Haag

De kust van Scheveningen is misschien wel de beste plek voor een moment van pure ontspanning. Bezoek Inntel Hotels Den Haag Marina Beach en kom tot rust aan het strand. Vanuit jouw whirlpool, sauna of Inntel LXRY bed van DOUXE geniet je van een ongekend uitzicht over zee, de havens of de skyline van Den Haag.

Rotterdam

Eén van Nederlands grootste steden is behalve een bruisende plek ook een ideale omgeving om weer even op te laden. Vanuit jouw kamer bij Inntel Hotels Rotterdam Centre of het 5-sterren Mainport by Inntel Hotels kijk je uit over iconen van de stad. Proost samen in het bubbelbad of geniet van een moment voor jezelf.

Na deze ontspannen overnachting zet je jouw winterdip zo opzij en kun je er weer helemaal tegenaan! Heb je zin in nóg meer luxe en ontspanning? Met de Bubbles & Bath Special staat er bij aankomt een fles bubbels klaar in jouw kamer. Proost samen met jouw geliefde, beste vriend(in) of liefste moeder op bijzondere momenten.

 

You’ll be surprised.